Training

Prima Bevallen Training

Ben je zwanger en wil je een goede voorbereiding op de bevalling?

Wil je de voorbereiding op de bevalling met je partner doen?

Wil je als partner een actieve rol? 

Past een 2-daagse training in je agenda?

Dan hebben we dit aanbod voor je:

  • Complete training in 2 dagen
  • Voorbereiding op de geboorte
  • Rol van de partner
  • Geboorteplan passend bij jouw wensen
  • Leren omgaan met ongemak/gedachten/emoties/pijn
  • Online begeleiding
  • Oefeningen voor thuis
  • Ervaren trainers (veel geboortes begeleid)

Een training van twee zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur voor zwangeren én hun partners. En daar blijft het niet bij. Twee weken voor de training starten we al online met begeleiding. Ook na de twee bijeenkomsten is er online begeleiding. Een training van 6 weken speciaal gericht op de zwangeren van nu.

Het beste uit alle werelden komt in de Prima Bevallen Training aan bod. Samen Bevallen, Yoga, Mindfulness, Hypnobirthing en een dosis praktijkervaring zijn allemaal onderdeel van deze eigentijdse training. De training wordt in 2 dagen gegeven voor zwangeren en partner.Met de Prima Bevallen Training zijn jullie optimaal voorbereid op de bevalling. Dit geeft een stevige basis voor het ouderschap. En een prachtige start voor jullie en jullie kindje.

De trainers zijn een echtpaar met twee kinderen uit Zwolle.

Dorinda Grouwstra (Doula en Lactatiekundige) en

René Blom (Psychomotorisch Therapeut en Mindfulness Trainer)

Een zwangerschap is een gezond, natuurlijk gebeuren en wij benaderen dat ook zo. Door technieken te leren die hun nut bewezen hebben, ben je zijn optimaal voorbereid voor, tijdens en na de geboorte van jullie baby.

Het is belangrijk dat je als partners goed op hoogte bent van wat er allemaal komt kijken bij een bevalling. En daarop ook eigen keuzes kan maken hoe jullie dit samen willen doen. Daarom maak je tijdens deze training samen een geboorteplan. Hierin staan al jullie wensen. Je krijgt de tijd in deze training om na te denken over bepaalde keuzes tijdens de geboorte. Zodat de bevalling je niet overkomt maar je regie houdt, ook als het moeilijker wordt.

Waarom zou je als partner aan deze training willen deelnemen?

Wil je een actieve rol tijdens de geboorte van je kind of toekijken? Wil je je vrouw echt tot steun zijn? Dan is belangrijk dat je weet wat je kan doen. In deze training leert je vrouw omgaan met ongemak/gedachten/emoties/pijn. Jij oefent hier ook mee zodat je goed weet wat je vrouw leert. Daardoor kan jij je vrouw helpen herinneren als zij het tijdens de bevalling even niet meer weet. Jij als partner kan zorgen voor alle randvoorwaarden, zodat je vrouw zich helemaal op de geboorte kan richten. Hierop word je zo goed mogelijk voorbereid in deze training. Kennis en al wat ervaring opdoen van wat er gaat komen is essentieel. Het accent van deze training ligt op het samenwerken tijdens de bevalling. Zodat je als team de bevalling in kan gaan. 

Ervaring van een partner die de training gevolgd heeft:“Wat fijn om deze praktische tips te krijgen van iemand met veel ervaring rondom bevallingen”. 

Een zwangere noemt:“Het oefenen met het omgaan met pijn heeft mij veel opgeleverd voor de bevalling. 

Deze training heeft me geleerd om veel beter voor mezelf te zorgen. Ik kan nu rustig de bevalling ingaan. Ik heb er wel zin in!”

De Prima Bevallen Training kan gevolgd worden voor € 295,- per stel.

Klik hier om je aan te melden voor de training

Op Facebook kan je ons volgen voor updates over de trainingPrima Bevallen Training